obo - Ballerina

Varenummer 3005
1.399,00 kr.
På lager
1
Produkt detaljer

Opbevaring og en fryd for øjet

obo er en stabelbar opbevaringsboks, som kan bruges til mange forskellige formål i hjemmet. Konceptet med obo er at skabe opbevaringsplads med et multifunktionelt møbel, der også er en fryd for øjet.

obo kan tilpasses forskellige behov, hvilket betyder at møblet passer fint ind i familiehjem såvel som studieboliger og alt derimellem.

Kan forvandles til et siddemøbel

obo kan bruges som en stol, både for børn og voksne, såvel som et sidebord eller et natbord eller endda som fodskammel foran din yndlingsstol. Højden på en obo passer til siddehøjden for et mindre barn eller en fodskammel, mens to obo’er stablet passer ideelt til siddehøjden for en voksen eller som side- eller natbord.

obo måler 40 cm. i diameter og 23 cm. i højden. Møblet er lavet af birkefinér med laminat på låget i en douche rosa farve, som giver en slidstærk overflade.

Bunden af en obo passer ind i toppen af en anden obo, så det er muligt at stable flere obo’er ovenpå hinanden på en stabil måde. obo'erne leveres som standard med låg, men det kan fravælges når du lægger den i kurven.

Ekstra siddekomfort med en smuk hynde

For at skabe et mere komfortabelt sæde kan der også tilkøbes en obo hynde. Hynden kan nemt trækkes på og af låget.

Gem dette produkt til senere