Bestil gratis farveprøver

Er du på udkig efter en alkove madras eller hynde på mål, nye puder til sofaen eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe. Når det kommer til boligindretning ved vi, at farver spiller en utrolig stor rolle – uanset om det handler om puder, hynder eller alkove madrasser. Vi ved derfor også, at det kan være svært at vælge farver på baggrund af et billede i en webshop ;-) Derfor kan du bestille gratis farveprøver og se farverne fra vores sortiment, i dit eget hjem. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende, og du kan bestille ligeså mange farveprøver, du har lyst til.

Alle farveprøver sendes med PostNord quickbrev, som er fremme hos dig indenfor et par hverdage. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på 2514 1015 eller at skrive på info@bythers.dk. Udfyld felterne herunder og vælg de farverprøver, du ønsker at bestille.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
E-mail
Skriv gerne målene på dit projekt og modtag et uforpligtende tilbage.
Mål på madras
Kender du endnu ikke de præcise mål, kan du skrive det i kommentarfeltet. Vi kan sagtens sende dig et prisoverslag på cirka-mål, så du kan få en idé om hvad din madras kommer til at koste.
Velour
Denne velour består af 100% polyester og kan bruges til både puder, hynder og alkovemadrasser. Den har høj slidstyrke og er nem at vedligeholde. Kan tørres over med en fugtig klud eller vaskes ved op til 40 grader. I vores pude-sortiment finder du blandt andet et bredt udvalg af velour puder syet i denne skønne velour.
Blank velour
Denne velour er blank og består af 100% polyester. Den kan bruges til både puder, hynder og alkovemadrasser. Den har høj slidstyrke og er nem at vedligeholde. Kan tørres over med en fugtig klud eller vaskes ved op til 40 grader. I vores pude-sortiment finder du blandt andet et bredt udvalg af blanke velour puder syet i denne skønne velour.
Smalriflet fløjl
Smalriflet fløjl består af 100% bomuld og bruges primært til puder, samt mindre hynde og madrasser. Kan vaskes ved op til 40 grader. I vores pude-sortiment finder du blandt andet et bredt udvalg af fløjls puder syet i dette smukke fløjls stof.
Bredriflet fløjl
Den bredriflede fløjl består af 100% polyester og kan bruges til både puder, hynder og alkovemadrasser. Den har høj slidstyrke og er nem at vedligeholde. Skulle uheldet være ude, kan den vaskes ved op til 40 grader. I vores pude-sortiment finder du blandt andet et bredt udvalg af fløjls puder syet i denne bredriflede fløjl.
Chenille
Chenille er et kraftigt vævet, men meget blødt, møbelstof af 100% polyester. Det kan bruges til både puder, hynder og alkovemadrasser. Det har særdeles høj slidstyrke og er nem at vedligeholde. Skulle uheldet være ude, kan den vaskes ved op til 40 grader. I vores pude-sortiment finder du blandt andet et bredt udvalg af chenille puder i de smukkeste farver.
Uld (Nevotex wooly)
Wooly er en rigtig lækker uld-kvalitet fra Nevotex. Den er lavet af 70% genanvendt uld hvilket betyder, at der udledes mindre CO2 ved fremstilling, sammenlignet med produktion af ny uld. Den kan bruges til både puder, hynder og alkovemadrasser. Ulden har særdeles høj slidstyrke og er nem at vedligeholde. Den er nemlig tildels smudsafvisende.

Da Wooly findes i rigtig mange farver, har vi opdelt farveprøverne i nuancer. Du modtager derfor flere farveprøver for hver valgt nuance.
Møbelstof med struktur
Vi har et stort udvalg af stof, så hvis du ønsker dig noget andet end det du ser her på siden, kan du skrive det i feltet herover og blive kontaktet med henblik på at finde dit drømme-stof.