OM byTHERS og historien bag design-selv konceptet

Hos byTHERS er vores fornemmeste opgave, at give dig kvalitetsprodukter for alle pengene. Det skal være en fornøjelse og en fryd for øjet, at have vores puder stående i din sofa, liggende på sengen eller som pynt i din yndlingsstol. Uanset hvad du søger, kan vi med stor sandsynlighed tilbyde det.

Vi går højt op i vores design-selv koncept, som giver dig mulighed for, selv at designe din helt egen pude - præcis som du vil have den. Idéen bag konceptet kan rent faktisk tilskrives vores kunder. Ved vores aller første deltagelse på et marked, kunne vi ikke nå at montere knapperne. Kufferten blev derfor pakket med knapper, nål og tråd, så knapperne kunne monteres på selve markedet.

Kommentarer som "Ej hvor er det smart... så kan jeg jo selv bestemme knapfarverne" og "Det er jo genialt, at jeg selv kan designe mine puder", satte de første spirer til design-selv konceptet. I dag er konceptet udviklet i en sådan grad, at du selv kan ændre designet og udtrykket på din pude, blot ved at udskifte knapperne - læs her, hvordan det fungerer.

KONTAKT

byTHERS
Hovedvejen 78, 1
2600 Glostrup

E-mail: info@bythers.dk
Telefon: +45 24141015

CVR 35961976

Gå til kundeservice