Sådan udskifter du nemt knapperne på din design-selv pude fra byTHERS

Trin 1 i guiden til at udskifte knapperne på din design-selv pude fra byTHERS.

Design-selv med byTHERS

På din design-selv pude fra byTHERS, har du mulighed for selv at udskifte knapperne, når du har lyst. Du kan købe ekstra knapper i et væld af farver, så mulighederne er tæt på uendelige!

Det er ikke svært at udskifte knapperne og det kræver hverken nål eller tråd. Vi har udviklet et simpelt system, der nemt og hurtigt giver dig mulighed for at skifte udtrykket på din pude på under 2 minutter.

TRIN 1

Placer design-selv puden på en plan overflade - for eksempel et bord - og tryk området omkring knappen ned, med en finger på hver side, så krogen, der holder knapperne på plads, kommer til syne.

Trin 2 - Placer puden på en plan overflade og tryk området omkring knappen ned med 2 fingre, så krogen, der holder knapperne fast, kommer til syne.

TRIN 2

Pil knappen af krogen, mens du stadig holder puden nede med to fingre.

Trin 3 - Pil knappen af krogen, mens du stadig holder puden nede med 2 fingre.

TRIN 3

Udskift knappen med lige præcis den farve, du ønsker. Du finder et stort udvalg af knapfarver til design-selv puderne fra byTHERS i shoppen, og der bliver hele tiden tilføjet nye.

Trin 4 - Udskift knappen med den ønskede knapfarve.

TRIN 4

Ta-daaaaah! Du har udskiftet knappen og skal blot gentage proceduren på den modsatte side af puden, hvis du altså ønsker samme farve på begge sider - alt er tilladt!

Nemt ikke!? ;-)

Trin 5 - Ta-daaaaah! Gentag proceduren på den modsatte side af puden, hvis altså du ønsker den samme knapfarve på begge sider.