FAQ - Spørgsmål og svar

Hvor længe kan jeg bytte mine julegaver fra byTHERS?

Vi har stor forståelse for, at den pude du har ønsker dig, måske ikke passer ind i din indretning alligevel. Vi tilbyder derfor at bytte julegaver helt indtil 31. januar 2019. Du kan læse mere om returnering og bestille en returseddel her.

Hvordan fungerer byTHERS design-selv konceptet?

Vi har udviklet vores design-selv koncept i en sådan grad, at det giver dig frihed til at designe dine egne puder. Det er nemt at udskifte knapperne, når du har lyst, for at give dine puder et helt nyt udtryk - vi gør dig til designeren!

Læs hvordan design-selv konceptet fungerer

Se udvalget af design-selv puder

Hvordan skifter jeg knapper på min design-selv pude?

Det er nemt og ligetil at udskifte knapperne på dine design-selv puder. Se billede guiden her.

Hvordan vasker jeg mine puder?

Alle vores puder er lavet af de bedste materialer, designet til at holde rigtig længe. De kræver ingen pleje, men skulle uheldet være ude, kan de fleste af dem vaskes. De puder, hvor knapperne kan afmonteres, kan vaskes i vaskemaskinen - se her hvordan. Sidder knapperne fastmonteret, skal de renses eller vaskes i hånden for at undgå, at knapperne falder af.

Er du i tvivl om dine puder kan vaskes? Så send os en mail på info@bythers.dk og spørg om råd.

Kan jeg fortryde købet, hvis farverne ikke passer ind hos mig?

Ja, det kan du tro. Vi har fuld forståelse for, at du måske har brug for at se puderne i dine egne omgivelser for at bedømme, om de passer ind. Du har altid 30 dages fuld returret, når du handler hos byTHERS. I vores returportal kan du læse mere om, hvordan du returnerer produkter og vi har endda gjort det nemt og billigt, at købe en fragtlabel.

Kan jeg bestille stofprøver inden jeg køber?

Hos byTHERS har vi stor forståelse for, hvis du ønsker at se farverne, før du køber. Vi sender meget gerne en farveprøve, og ellers er du velkommen til at bestille puderne for at se den - du har altid 30 dages fuld returret.

Ønsker du at få tilsendt en farveprøve, kan du sende os en mail på info@bythers.dk med dit ønske, samt navn og adresse.

Forsendelse?

Når du handler hos byTHERS, benytter vi GLS til at sende dine produkter. Der er enten mulighed for at få pakken sendt til din private adresse, din arbejdsplads eller den nærmeste GLS pakkeshop. Har du særlige ønsker til, hvilken pakkeshop pakken skal leveres i, kan du skrive det i kommentarfeltet, når du gennemfører din bestilling.

Kan jeg se puderne før jeg bestiller?

Vi har desværre intet showroom eller butik, så der er ikke mulighed for at se puderne, før du bestiller. Vi sender gerne en farveprøve og har du brug for at se puderne i dine egne omgivelser, har du altid 30 dages fuld returret.

Kontakt os

Fandt du ikke svar?

Vi har forsøgt at besvare de mest stillede spørgsmål, men vi rammer ikke altid plet. Skriv derfor meget gerne til os, hvis du ikke fandt svar.