FAQ - Spørgsmål og svar

Vi har udviklet vores design-selv koncept i en sådan grad, at det giver dig frihed til at designe dine egne puder. Det er nemt at udskifte knapperne, når du har lyst, for at give dine puder et helt nyt udtryk - vi gør dig til designeren!

Læs hvordan design-selv konceptet fungerer

Se udvalget af design-selv puder

Det er nemt og ligetil at udskifte knapperne på dine design-selv puder. Se billede guiden her.

Alle vores puder er lavet af de bedste materialer, designet til at holde rigtig længe. De kræver ingen pleje, men skulle uheldet være ude, kan de fleste af dem vaskes. De puder, hvor knapperne kan afmonteres, kan vaskes i vaskemaskinen - se her hvordan. Sidder knapperne fastmonteret, skal de renses eller vaskes i hånden for at undgå, at knapperne falder af.

Er du i tvivl om dine puder kan vaskes? Så send os en mail på info@bythers.dk og spørg om råd.

Ja, det kan du tro. Vi har fuld forståelse for, at du måske har brug for at se puderne i dine egne omgivelser for at bedømme, om de passer ind. Du har altid 30 dages fuld returret, når du handler hos byTHERS. I vores returportal kan du læse mere om, hvordan du returnerer produkter og vi har endda gjort det nemt og billigt, at købe en fragtlabel. Derudover har du mulighed for at bestille gratis og uforpligtende farveprøver, inden du beslutter dig for farverne. Klik her for at bestille farveprøver.

Hos byTHERS har vi stor forståelse for, hvis du ønsker at se farverne, før du køber. Vi sender meget gerne en farveprøve, og ellers er du velkommen til at bestille puderne for at se dem - du har altid 30 dages fuld returret.

Ønsker du at få tilsendt en farveprøve, kan du sende os en mail på info@bythers.dk med dit ønske, samt navn og adresse eller bestille dem online lige her.

Når du handler hos byTHERS, benytter vi GLS til at sende dine produkter. Der er enten mulighed for at få pakken sendt til din private adresse, din arbejdsplads eller den nærmeste GLS pakkeshop. Har du særlige ønsker til, hvilken pakkeshop pakken skal leveres i, kan du skrive det i kommentarfeltet, når du gennemfører din bestilling.

Vi har desværre intet showroom eller butik, så der er ikke mulighed for at se puderne, før du bestiller. Vi sender gerne en farveprøve og har du brug for at se puderne i dine egne omgivelser, har du altid 30 dages fuld returret.

Papkasser kan ofte bruges mange gange og vi gør derfor en stor dyd ud af, at genbruge al den emballage, vi modtager materialer i. Du kan derfor opleve at papkassen, som dine puder sendes i, kan se brugt ud, men den fejler ingenting. Det er både godt for miljøet og mindsker udgifterne til emballage.

Vi har stor forståelse for, at den pude du har ønsker dig, måske ikke passer ind i din indretning alligevel. Vi tilbyder derfor at bytte julegaver helt indtil 31. januar 2022. Du kan læse mere om returnering og bestille en returseddel her.

Kontakt os

Fandt du ikke svar?

Vi har forsøgt at besvare de mest stillede spørgsmål, men vi rammer ikke altid plet. Skriv derfor meget gerne til os, hvis du ikke fandt svar.