Blog

Sådan påvirker COVID-19 leveringer fra byTHERS

Sådan leverer vi under COVID-19 udbruddet

Hos byTHERS er det vores fornemmeste opgave at sikre, at du trygt kan handle online – også under denne helt ekstraordinære situation, som vi alle befinder os i. Vi sender, så vidt muligt, alle vores pakker med GLS. Det fortsætter vi naturligvis med, men i forbindelse med COVID-19 udbruddet, leverer GLS på en lidt anderledes […]

Bliv ambassadør hos byTHERS

Vi søger ambassadører

Elsker du boligindretning, er du god til at tage billeder og engagerer dine følgere sig i dine opslag? Så er det måske dig vi søger! Vi søger ambassadører der har lyst til at være med til at udbrede kendskabet til byTHERS. Læs indlægget og find ud af, hvordan du bliver abmassadør.

Sådan farver du æg med naturlig farve - byTHERS

Sådan laver du farvede æg med naturens egne farver

Farvede æg er nærmeste blevet synonym for påske. Der er rigtig mange måder at farve æg på og én af dem er med naturens egne farver. Vi har lavet en guide til, hvordan du farver æg med for eksempel rødkål, blåbær og persille. Det er utrolig nemt – se selv hvordan.

Sådan kan du lave smukke marmorerede æg til påskebordet - byTHERS

Marmorerede æg

Disse smukke marmorerede æg er perfekte til påskefrokostbordet eller som et sjovt indslag i madpakken. De vil helt sikkert skabe opmærksomhed og samtidig er de utrolig nemme at lave.

Sådan maler du påskeæg med frugtfarve - byTHERS

Malede påskeæg

Er der noget mere påsket, end malede påskeæg? Med lidt maling eller frugtfarve kan du hurtigt skabe påskestemning på påskebordet og alle kan være med. Smøg ærmerne op og lad børnene være med i køkkenet.

Gratis print-selv kalender 2019 fra byTHERS

Gratis print-selv kalender 2019

Vi har lavet en simpel kalender, der kan være med til at skabe den helt rette stemning på skrivebordet, i stuen eller på køleskabet – du bestemmer selv. Den er ganske gratis. Du skal bare selv printe den ;-)

byTHERS Julekalender 2018 - Vind flotte præmier hver uge!

Julekalender 2018 – Vind flotte præmier

Hos byTHERS har vi længe glædet os til juletiden. Der er noget helt særligt over den. Der er tid til hygge. Der er tid til forkælelse. Der er tid til familie. I år har vi lavet en julekalender konkurrence, der giver dig mulighed for at vinde flotte præmier hver uge.

Sådan holder du styr på din hverdag

Det er ikke altid lige let, at holde styr på en travl hverdag. Hyg dig med planlægningen af den kommende uge søndag aften, så du kan bruge energien på noget andet, i stedet for at prøve at holde styr på hele ugen i hovedet.