Sådan leverer vi under COVID-19 udbruddet

COVID-19 udbruddet har ændret, hvordan vi leverer pakker til dig

Hos byTHERS er det vores fornemmeste opgave at sikre, at du trygt kan handle online - også under denne helt ekstraordinære situation, som vi alle befinder os i. Vi sender, så vidt muligt, alle vores pakker med GLS. Det fortsætter vi naturligvis med, men i forbindelse med COVID-19 udbruddet, leverer GLS på en lidt anderledes måde, end du måske er vant til. Det gør de for at sikre den høje leveringssikkerhed og det indebærer blandt andet, at pakker leveret til din adresse, ikke bliver overleveret personligt.

GLS følger naturligvis regeringens anbefalinger og tilpasser, om nødvendigt, måden pakkerne leveres på. Du kan altid holde dig opdateret på denne side hos GLS.

Hos byTHERS ønsker vi at yde den bedste service og har fuld forståelse for, at du måske ikke har lyst til at hente dine pakker i en Pakkeshop. Derfor har vi sænket prisen på levering til din private adresse, så det nu koster det samme, som at få leveret pakken til en Pakkeshop. Prisen for levering er kr. 29,- og handler du for mere end kr. 500,- er leveringen gratis.

Har du spørgsmål eller bekymringer i forbindelse med køb i vores webshop, er du altid velkommen til at kontakte os på info@bythers.dk.

Find os på sociale medier

Facebook og Instagram kan du følge med i livet hos byTHERS. Vi deler jævnligt højdepunkter, nyheder, billeder fra vores kunder, tilbud og rabatkoder, så der er god grund til at følge med ;-)

Udgivet i Nyheder.