Sådan holder du styr på din hverdag

Hold styr på din hverdag med en Weekly Planner

Det er ikke altid lige let, at holde styr på en travl hverdag. Hyg dig med planlægningen af den kommende uge søndag aften, så du kan bruge energien på noget andet, i stedet for at prøve at holde styr på hele ugen i hovedet.

Du kan for eksempel plotte hele familiens aktiviteter ind. Prioritere dine gøremål i to-do lister. Eller bare strege en hel dag over, hvis du trænger til en fridag. Mulighederne er mange og det handler egentlig bare om, at få skrevet hele din uge ned.

Weekly Planner

Med en Weekly Planner, kan du hurtigt skabe et overblik over hele din uge. Der er plads til at plotte hele familiens aftaler ind og nederst på hver dag, finder du en praktisk to-do liste, med plads til for eksempel at skrive dine gøremål eller ting, du blot trænger til at få gjort. Husk på, at gøremål ikke altid er lig med "sure pligter". Det kan også være at bestille tid hos frisøren eller se et afsnit af din yndlings serie.

Daily Planner

Med en Daily Planner kan du planlægge dine dage helt ned i detaljen. Der er både plads til at skrive vigtige tidspunkter, to-do lister, glade tanker, fokus og sågar kruseduller. Alt sammen på en A5 sider, der ikke fylder meget på skrive- eller køkkenbordet.

Har du brug for en simpel to-do liste, har vi lavet én ganske gratis, lige til at printe.

Weekly Meal Planner

Let's face it - det er ikke altid lige nemt at planlægge aftensmaden. Med en Week Meal Planner kan du, i starten af ugen, planlægge hele ugens måltider. På den måde undgår du at "komme til" at bestille pizza og du har samtidig mulighed for at planlægge måltider, med resterne fra aftenen før. Derudover hjælper en Weekly Meal Planner dig med at planlægge dine indkøb, så du kan få klaret hele ugens indkøb på én gang, i stedet for at skulle svinge forbi supermarkedet hver dag, på vej hjem fra arbejde.

Vi har dummet os og netop modtaget 100 Weekly Meal Planners med stavefejl. Vi giver dem derfor, lige nu, GRATIS væk, hvis du til gengæld kan leve med, at 'torsdag' er stavet forkert. Læs mere her »

Udgivet i Bolig.