Vi søger ambassadører

Bliv ambassadør for byTHERS

Bliv ambassadør for byTHERS

Vil du være ambassadør for byTHERS og være med til at udbrede kendskabet til os? Og har du lyst til at fremvise vores produkter på dine sociale medier?

Elsker du boligindretning, er du god til at tage billeder og engagerer dine følgere sig i dine opslag? Så er det måske dig vi søger!

Det er ikke så vigtigt for os, om du har 1.000 eller 100.000 følgere. Det vigtigste er, at du oprigtigt kan lide vores produkter og har lyst til at bruge dem i dit eget hjem. At du har lyst til at interagere med dine følgere omkring vores produkter. Og at du har lyst til at tage flotte og kreative billeder, som vi kan bruge på vores egne kanaler.

Vi forestiller os at vi kan skabe et godt og langvarigt samarbejde, hvor vi løbende aftaler aktiviteter på dine sociale medier. Det kunne for eksempel være konkurrencer, rabatkoder eller omtaler af vores puder. Vi forestiller os at vi løbende sender dig nye produkter og at du har mod på at tage mere end et enkelt billede. Om du tager billederne med et proffessionelt kamera eller din iPhone går vi ikke så højt op i, når bare du sørger for at kvaliteten er nogenlunde høj.

Målet er at skabe et netværk af bloggere, influencers og boliginteresserede, der kan være med til at udbrede kendskabet til byTHERS. Netværket vil vi primært bruge til udbredelse af nye produkter, konkurrencer og kampagner i forbindelse med tilbud.

Har du spørgsmål før du udfylder formularen, må du endelig smide en kommentar herunder eller skrive til os på info@bythers.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig! :-)

Fortæl om dig selv

Oplysningerne gemmes så længe det er nødvendigt og slettes når vi har udvalgt vores ambassadører. Du kan til enhver tid bede om aktindsigt eller bede om at blive slettet ved at sende en mail til info@bythers.dk

Facebook og Instagram kan du følge med i livet hos byTHERS. Vi deler jævnligt højdepunkter, nyheder, billeder fra vores kunder, tilbud og rabatkoder, så der er god grund til at følge med ;-)

Udgivet i Bolig, Indretning, Nyheder.

En kommentar

  1. Pingback: Ambassadører hos byTHERS - Lær dem bedre at kende her »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.