Mød vores nye ambassadører

Byd ambassadørerne velkommen!

Vi har ledt med lys og lygte efter de aller bedste ambassadører og nu kan vi endelig byde dem velkommen!

Vores nye ambassadører skal være med til at udbrede kendskabet til byTHERS og du kommer helt sikkert til at se meget mere til dem, i den kommende tid ;-)

Før sommeren lavede vi et opslag, hvor vi søgte nye ambassadører. Nye er måske så meget sagt, for vi har ikke tidligere haft faste ambassadører, men det har vi nu. Antallet af ansøgninger var helt overvældende og det har derfor været utrolig svært at skære feltet ned til 4. Det er lykkes og nu skal vi ikke trække den længere… Vi kan med stor glæde præsentere vores nye ambassadører; @byrimgaard, @By_olander, @Pernilles.verden og @katrinesblog.dk.

I den kommende tid kommer du til at se vores produkter hos de 4 dygtige damer og her på bloggen laver vi et lidt mere dybdegående indlæg om hver af dem. Herunder kan du se et udpluk af de smukke billeder, der findes på deres Instagram-profiler og derudover kan du naturligvis besøge dem.

Katrinesblog.dk

Katrine har fyldt sit hjem med varme farver og tager billeder, der emmer af hygge. Vi er vilde med stilen og kan tydeligt se, hvordan vores puder passer ind i den, i forvejen, utrolig lækre indretning.

Byrimgaard

Hos Byrimgaard er der plads til hele familien i de smukke omgivelser. Som du nok kan spotte, prydes billederne på Instagram allerede af flere af vores produkter – for eksempel disse blå quiltede velour puder.

By_olander

By_olander bor i et stort nybygget hus, med (bogstaveligt talt) højt til loftet og et gigantisk køkken. Hun formår at indrette sig med smukke detaljer og bruger meget tid med familien, hvilket tydeligt skinner igennem på hendes skønne Instagram-profil.

Pernilles.verden

Da vi første gang så billederne hos Pernilles.verden, blev vi imponerede over, hvordan hun formår at fylde et hjem med en lys og let indretning, med så meget liv og så mange farver. Hele hjemmet prydes af flotte planter, hygge og stænk af stærke farver, der passer utrolig godt sammen.

Find os på sociale medier

Facebook og Instagram kan du følge med i livet hos byTHERS. Vi deler jævnligt højdepunkter, nyheder, billeder fra vores kunder, tilbud og rabatkoder, så der er god grund til at følge med ;-)

Udgivet i Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.