Mit nye yndlingsrum

Velkommen til mit yndlingsrum

Hobbyrummet har længe været et ønske, som nu er blevet en realitet. Vi har skrottet spisestuen og lavet denne dejlige rum. Der er både plads til at studere og at være kreativ. Derudover er det her, puderne fra byTHERS bliver produceret!

Orden med kasser

Både hylder og kasser er fra IKEA og kan fåes til en meget overkommelig pris. De er praktisk og du kan hurtigt gemme småting og dimser ad vejen, når du ikke lige skal bruge dem. Jeg bruger selv kasserne til at opbevare blandt andet de knapper, der syes på puderne fra byTHERS.

Pynt med nips

Betondiamanten, som jeg lavede for længe siden, har endelig fundet sit rette element på én af hylderne i hobbyrummet. Den tjener intet praktisk formål, men jeg synes dens rå look, skaber en fantastisk kontrast til de andre ting i rummet.

Har du selv et yndlingsrum?

Vis mig dit yndlingsrum eller fortæl mig, hvad du synes, i kommentarerne nedenfor. - Lad os inspirere hinanden!
Udgivet i Bolig, Indretning.

2 kommenterer

Der er lukket for yderligere kommentarer.